5. april 2016

Kunsten at være normal.....

Hvad er normal egentlig? Er det det du er født som? Eller kan du være født forkert? Bogen her er fantastisk og jeg kunne ikke holde op med at læse, da jeg først var startet. Jeg kunne heller ikke holde op med at græde mens jeg læste den. Den er sørgelig og meget rørende. Den gjorde mig også vred ind imellem men mest var det en rørende fortælling.
Vi følger to teenagere, to drenge. Mere vil jeg egentlig ikke sige for jeg havde ingen ide om, hvad bogen handlede om da jeg startede med at læse den. Eller da jeg bestilte den for den sags skyld. Jeg var bare draget af titlen The Art of Being Normal.
Kan kun varmt anbefale den, skulle du mangle en go' bog der er nem og hurtig at læse.

8 kommentarer:

 1. Pyha en tåreperser ... det magter jeg ikke. Bliver så trist. Selvom det naturligvis også virker en anelse konfliktsky-agtig. Men bogen lyder spændende - og trist. Så måske en dag ... hvis jeg mangler en god bog ;-) Vildt som du får udvidet din horisont i alle de forskellige genrer som du boltrer dig i. Det er cool Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv:) Det holder jo også gang i den der sclerose hjerne jeg har, at jeg læser:o) Håber du måske læser den en dag, den er virkelig go':)

   Slet
 2. Svar
  1. Glæd dig til at læse den:o)

   Slet
 3. Den vil jeg gerne læse. Skal bare lige finde ud af, hvor den kan lånes. Vores bibliotek har den ikke lige :) kh Birgitte
  PS. Du er god til at finde gode bøger. Min liste bliver virkelig lang. Godt studie slutter til sommer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når jeg køber bøger på Amazon.uk så popper der foreslag op. Det er ofte sådan jeg finder bøger jeg aldrig har hørt om:) Håber du finder denne her for den er virkelig god:o)

   Slet
 4. Jeg er ikke glad for ordet "normal", for er det når 50% og over er standard, globalt, i Danmark, i den by vi bor i, blandt dem der står os nærmest.
  Jeg har lært mig at tænke standard i den givne situation, fremfor "normal" .

  SvarSlet
  Svar
  1. Intet i vores lille familie er normalt - vores unger kender ikke ordet:o) Jeg er jo handikappet så normal passer ikke ind hos mig. Men verden kræver normal og det er det historien fortæller.... Meget go' bog:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...