18. februar 2016

Sørgelig historie så godt det var en bog.

Min svigermor efterlod denne her bog for et stykke tid siden. Så da jeg løb tør for læsematriale, de bestilte bøger var ikke ankommet, gik jeg i gang med den. Jeg har læst den på lidt over en uge så den kan vist rolig kaldes en nem bog at læse. Den var god, sød og ret så sørgelig på flere forskellige måder. Det er vist en sådan bog du rigtig gerne tager med på ferie, for den er underholdende og nem at komme igennem. Kan varmt anbefales i hvert fald.

Så fik manden også et par fridage så i dag står den på skatepark, shopping for prinsessepigen og jeg og nok en gang Burger King at spise. Jo, det må man i hvert fald gerne når det er ferie!

Ha' en dejlig torsdag.

6 kommentarer:

 1. Man må nemlig selv bestemme - også når det er ferie ;-) Lyder som en god dag I har planlagt. Tak for boganmeldelsen. Hvad skal du i gang med nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Har ikke helt besluttet, hvilken bog jeg starter. Har lige fået 3 med posten og er lidt i tvivl, hvad for en der skal læses først.

   Slet
 2. Uhhh, pomfritter!... Lyder dejligt; og det kan også være godt med en sørgelig bog. Ind i mellem...! God fornøjelse med den næste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Spiste en Whopper - kan ikke tage på Burger King uden at spise en Whopper:)

   Slet
 3. Dejligt at holde fri - altså hele familien. Og dejligt at komme ud og opleve i børnehøjde.
  Her vil det nok være Mac Donalds og ikke Burger King (yngste har arbejdet 7 år på vores Mac Donalds - og vores Burger King har et dårligt ry mht. hygiejne).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tak:o) vi nyder ferien:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...