9. januar 2016

Vi fik sne - gjorde du også?

Sådan her så vores terrasse ud fredag morgen. Katten Muffins fodspor afslører Muffin har været her. Det var ikke meget sne vi fik - det forsvandt hurtigt og vi nåede ikke på kælkebakken. Ungerne nåede lidt snesjov på skolen fredag og var tilfredse med det.
I dag er endnu mere af sneen smeltet og jeg håber det er væk i morgen. Manden og jeg skal i biografen og jeg er ikke så go' på benene i sne og sjap.
Hvad vi skal se?? Vi skal se Joy og vi glæder os rigtig meget. Den har flotte anmeldelser og Jennifer Lawrence er nomineret  til en Oscar.
Ungerne skal vist se håndbold med mormor imens. Eller mormor skal se det så kan det godt være ungerne finder på noget andet at lave.
I formiddag var prinsessepigen og faren i Tigeren. Deres absolut ynglings butik. Prinsessepigen havde stadig julegavepenge tilbage fra tante V i England og mente, at en selfiestang var noget hun ikke kunne leve uden. Så nu har hun sådan en....
Tror faktisk vi nok skal få den brugt (hvis hun giver os lov) når vi er på ferie og sådan. Vi kan nemlig godt li' et fælles billede af os alle fire!

Fik du sne?? Og har du en selfiestang?? Okay, har en i familien en?

14 kommentarer:

 1. Vi fik også sne, fredag blev det til ca 0,5 mm - lørdag morgen var der kommet noget mere. Børnene boltrede sig fra morgenstunden, for allerede omkring kl. 10.00 begyndte det at regne.
  Selfie stang det har jeg ikke, og tror heller ikke nogle i familien har. Om der kommer en til engang, det ved jeg ikke, har ikke engang benyttet selvudløser løsningen på mit spejlrefleks kamera.
  Ønsker dig/jer en fortsat god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og fortsat go' weekend til dig:o)

   Slet
 2. Vi fik rigeligt med sne, og noget ligger endnu. Jeg håber, det kommer helt væk fra veje og fortove inden næste kuldebølge. Vær sød at lære Prinsessepigen at bruge selfiestangen med omtanke, så hun ikke er til gene for omgivelserne. Da Donnaen og jeg var i Rom sidste vinterferie, oplevede vi for første gang selfiestængerne på godt og ondt. Smarte er de, men det er godt nok drønirriterende, når de bliver stukket ud lige foran næsen på en, når man skal passere på begrænset plads. Ja, jeg er både sur og gammel, jeg ved det, men det er der jo så mange, der er, og Prinsessepigen kan lige så godt lære at undgå at være årsag til andres sure miner. Tænker jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for gode råd ang selfiestag:o) Vi har ret stramme regler i det hele taget ang tagen billeder. Vi har forklaret mange gange om det der med, at andre ikke må være på billederne og alt det der. Om stangen skal med ud i verden uden mor og far er med, er der stadig ikke lavet regler om hos os, så lige nu skal den ikke:o) Jeg håber alt sneen snart er væk. Fortsat go' søndag:)

   Slet
 3. Vores sne er også væk nu og det er faktisk ok. Og min ældste har en selfiestang, som ingen bruger. Ikke engang ham selv ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha der kan man bare se:o) Måske prinsessepigen kun bruger den her i weekenden:o)

   Slet
 4. Vores sne var også ganske kortvarig, må man sige... Det var faktisk værst mens vi gik til skole og på arbejde, hvor vi ankom som afskyelige snemænd, og mig med resterne af noget, det engang var mascara, sejlende ned ad kinderne... Smukt har det uden tvivl ikke været... Håber på en dejlig biftur for jer!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Vi glæder os rigtig meget til at se den:) Forøvrigt er jeg sikkert på I mere lignede søde snemænd:)

   Slet
 5. Vi har fået sne,har det stadigvæk!!Så der er rigtig blevet leget og bygget her i weekenden.
  -Men ingen selfiestang;0)
  Håber I havde en dejlig biftur:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Vi havde en dejlig biftur og vi kan varmt anbefale filmen:o)

   Slet
 6. Eftersom Midterfruen ikke bor det længste væk fra vores hytte, så synes jeg også vi har haft og har stadig rigeligt med det der sne, sjap og is. Selfiestænger har vi ingen af. Jeg har haft en enkelt oplevelse a la Midterfruen i Rom. Men altså kun en enkelt ... tænker dog om sådan ikke kan knække? Og hvad så med fonen? *gisp*

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan sikkert godt knække. Prinsessepigen er nu go' ved den og så må den holde så længe den kan. Den virker nu også stabil nok så regner ikke med, at vil skal ha' en ny telefon lige med det samme:)

   Slet
 7. Jeg ELSKER det billede af din datter med selfie-pinden :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha :o) hun er meget glad for stangen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...