31. januar 2016

Hvad slags bog??

Årets anden bog blev jeg færdig med sidste søndag. Den var go' rigtig og hurtig læst. John Greens bøger er nemme at læse og historierne gode - eller det synes jeg jo så. De berør alvorlige emner men på en måde, der er til at læse og forstå uden det bliver sort og forfærdeligt. Det er altid unge mennesker ca. 17-20 årige historierne handler om men det har jeg egentlig aldrig skænket en tanke. Er de ungdomsbøger?? De synes jeg egentlig ikke, da emnerne er store men en spurgte mig: Er de ikke ungdomsbøger? men det synes jeg altså personligt ikke de er.

Har du læst nogle af John Greens bøger?? Er de ungdomsbøger?

Om de er eller ej, så kan jeg i hvert li' dem og vil da gerne anbefale dem og lige denne her, Looking for Alaska, er letlæslig og go' underholdning.

Nu er jeg gået i gang med at læse Lucy Atkins, The Other Child. Den er bare spændende fra første side. Tror ikke der går ret længe inden den er læst.

Hvad læser du for tiden?

12 kommentarer:

 1. Uhhhh, jeg har slet ikke kendskab til den forfatter, så det tør jeg ikke kaste mig ud i... Har du prøvet noget Google, evt.? Jeg har faktisk også helt mirakuløst fået pløjet mig igennem to bøger; og jeg er pt. i gang med Liane Moriarty, som har skrevet flere bøger end 'Min mands hemmelighed' og 'Store små løgne' - det vidste jeg slet ikke før jeg så dem på tilbud i Føtex... Rigtig god læselyst med din næste bog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en psykologisk thriller jeg er gået i gang med:) Tror jeg. Jeg tænker ikke rigtig over det, jeg læser bare det jeg gerne vil:o) Jeg har læst både Store små løgne og Min mands hemlighed. De er så gode:) jeg skal ha' købt lidt flere af hendes bøger. John Green skriver både ungdom og voksen bøger så siger Google. Jeg tænker bare ikke over sådan noget, læser bare de bøger der lyder gode. Jeg har læst The fault in our stars om de kræftsyge unge mennesker. Den er også på film, så den og den er god. Jeg har også læst hans Paper Towns som også er lavet til film. Den har jeg ikke set endnu men vil gerne. Jeg læser mange forskellige genre og elsker folks anbefalinger så jeg opdager nye bøger og forfattere. The Humans af Matt Haug er den mærkeligste bog jeg længe har læst men godt og værd at læse. En af mine ynglings forfattere er Paullina Simons. Hun har skrevet rigtig mange bøger men triologien The Bronze Horseman er fantastisk. Troede jeg nogensinde skulle læse tykke bøger om Rusland og krig men de er så gode. Zadie Smith er også en god forfatter, har læst flere af hendes bøger. Nå, men du bad ikke om en liste sorry. Fortsat go' søndag:o)

   Slet
  2. Kort og præcist svar Mette :-D

   Slet
  3. ha ha ha:o) Ja, åbentbart ikke lige min stærke side...

   Slet
  4. Det er da dejligt med en liste, det kan man ALTID bruge! Og hvem har sagt pjattede ting som 'less is more'? Pffft! Altid godt med udførligt svar, Mette, jeg sætter stor pris på det! Tænker lidt på om jeg skal kaste mig over den med de kræftsyge unge...
   Ha' en god søndag aften :-)

   Slet
 2. Om jeg forstår hvordan du får dig tygget igennem alle de bøger. Og hvordan du kan holde dem fra hinanden. Når jeg læser eller for nyligt har læst en bog, så kører den ofte rundt i hovedet, og jeg kan ikke bare gå i gang med mere. Tyder på at mine RAM er brugt op - og at du Mette har unlimited ressources. Naturligvis. Men jeg lever med det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg venter altså også tit i hvert fald en uges tid iden jeg starter en ny bog. Nogen gange længere:o)

   Slet
  2. Ja, jeg skal også lige ha' nogle dages pause, så den bog man er færdig med lige kan nå at bundefælde sig....

   Slet
 3. Jeg er lige blevet færdig med at læse min 4. bog. Har ikkelæst Green men har læst at hans bøger er ungdomsbøger. Så har været lidt betænkelig med din anbefaling. Men kommer nok til den har trods alt læst både Harry Potter og Hunger Games serierne. Og de er også sat som ungdomsbøger. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan varmt anbefale dem - altså dem jeg har læst. Jeg kender inge unge der har læst dem, kun 'voksne' som jeg selv. Det er tunge emner han skriver om. The fault in the starts er om kræft og virkelig go' og det er filmen også:o)

   Slet
 4. Kunne godt bruge lidt flere timer i døgnet, der så mange gode bøger jeg gerne ville læse.
  Denne du omtaler vil være dejlig på stranden eller bare når man er på farten.
  Tak for tippet

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig go' til når man er på farten:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...