9. september 2015

Blev anbefaldet denne bog.

Det er jeg godt nok glad for. Hold da lige op den er god. Altså, Big Little Lies er ikke en dyb, intelligent eller klog bog men det er en yderst fængende og underholdende bog. Der er som titlen afsløre, en masse løgne i den. Den er meget svær at ligge fra sig for man skal da lige vide, hvad der sker, hvem der sagde hvad eller hvem der gjorde hvad. Så har du ikke allerede læst den så skulle du måske. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den.

Hvis du allerede har læst den, hvad synes du så om den??

8 kommentarer:

 1. Jeg har ikke læst den, men har læst 'the husbands secret' og den var god! Så det kunne godt være en bog, der kom med på min huskeliste (for så at blive læst efter jeg er færdig med skole semester). Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal have bestilt The Husbands Secret:)

   Slet
 2. Dejligt, at du kunne lide den :-) Og dejligt, at Birgitte kunne lide 'the husband's secret', for den er jeg gået lidt i stå i. Men nu skal den have en chance mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt med flere meninger om The Husbands Secret:)

   Slet
 3. Åh altså alle de boganbefalinger - både i dine indlæg men også i kommentarfeltet. Jeg kan jo ikke følge med. Men jeg vil prøve :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne her er nem at læse så start med den:o)

   Slet
 4. Ej, nu har jeg lige googlet den. Jeg HAR jo læst den, hahaha... Bare på dansk og der er forsiden ikke den samme... Åh ja, den var god, bedre end 'min mands hemmelighed'. Egentlig ret forskellig skrivestil i bøgerne. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi Birgitte:) Interessant at høre skrivestilen er forskellig.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...