20. januar 2015

Endnu en fantastisk bog er læst færdig....

Det var en af min julegaver som jeg startede med at læse her den 29 december. Det vil jo sige, at jeg har læst den på under en måned og det er da vist en ny rekord for mig. Bogen hedder The fault in the stars af John Green og den er fantastisk. Jeg havde ikke hørt om bogen før men jeg har fundet ud af,  at der er en film. Filmen der hedder det samme som bogen, kom sidste år og den vil jeg se nu. Den gik vist i biografen sidste år men er ikke sikker.

Nå,  men bogen handler om de her to unge mennesker med forskellige former for kræft. De mødes i en støttegruppe for unge og så vil jeg egentlig ikke sige mere. Men jeg kan varmt anbefale den og trods det den handler om kræft, var den ikke sørgelig som sådan. Bare rigtig go' og virkelig værd at læse.

6 kommentarer:

 1. Tak for anbefalingen :-) Lyder god. Er spændt på at høre om du er glad for filmatiseringen også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at se, om filmen er tæt på bogen:)

   Slet
 2. Den hedder vist "En flænge i himlen" eller sådan noget - på dansk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tak Lotte:) Jeg kigger efter den.

   Slet
 3. Åh ja, det var en af de få bøger, som jeg fik læst sidste år. Meget fin og rørende fortælling! Jeg har ikke set filmen endnu, men tænker, at jeg må se den før eller siden. Jeg er i gang med at høre Khaled Hosseinis "And the Mountains Echoed" på lydbog og bliver mindet om, hvor meget jeg elsker hans historier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er stadig i tvivl om jeg vil se filmen men er nok for nysgerrig til at lade være:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...