13. august 2014

Hvor blev hun af....

Jeg læser en yderst underholdende bog i øjeblikket. Jeg læser næsten altid på engelsk, det har jeg vist nævnt før så nok om det.
Bogen hedder Where'd you go Bernadette og den er svær at ligge fra sig. Jeg fik den i julegave og havde jeg ikke hørt om den før, heller ikke forfatteren men jeg kan varmt anbefale den. Jeg elsker at få bøger i gave som jeg ikke kender til, bøger jeg ikke en gang har læst bagsiden på så jeg har ingen anelse om, hvad den handler om.

Jeg elsker at man kan købe bøger på nettet og der er hjemmesider som denne her Williamdam.
Så kan jeg i ro mag tjekke bøger ud som jeg lige må eje. For det sker da, at jeg læser så hurtigt, at jeg må ud og finde en bog mellem min føs'dag og jul eller den anden vej rundt... For jeg ønsker mig altid bøger.
 
Jeg søgte på hjemmesiden om Where'd you go Bernadette var udgivet på dansk og det er den.  Williamdam har den på dansk, hvis du skulle have lyst til at læse den. Den er altså virkelig go' og sjov så jeg synes du skal, ik'!?
Nu jeg alligevel var inde og kigge kunne jeg da ligeså godt tjekke, hvad jeg skal ønske til min fødselsdag. Jeg læser på dansk engang imellem men det skal så helst være en bog der er oversat fra alle andre sprog end engelsk. Eller skrevet af danske forfattere - Jeg læste en Hollansk bog for ikke så lang tid siden, altså den var oversat til dansk selvfølgelig:)
Nå, det var vist et lille sidehop.... Det var dejligt nemt at søge efter noget jeg kunne ønske mig. Jeg fandt da også ret hurtigt nogle bøger som jeg har skrevet på min fø'sdagsliste. Vil du vide, hvad det er for nogen?? Selvfølgelig vil du det!

Min Kamp af Karl Ove Knausgård (den er i 5 bind så der er til et par år)
Drengen der holdt op med at græde af Ninni Schulman.

Jeg kender ikke forfatterene eller har hørt om bogen/bøgerne men de lyder gode, og som noget jeg gerne vil læse.

Hvad læser du for tiden??

Indlægget er sponseret, ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

2 kommentarer:

  1. Åh skønlitteratur ... hvor blev du af midt i hverdagen og al den faglitteratur som også læses? Jeg vil også! ♥

    SvarSlet
    Svar
    1. Når du får tid så læs Bernadette-bogen:) Den er virkelig go' og underholdende.

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...