4. december 2013

Stormen er allerede ødelæggende inden den er begyndt....

Prinsessepigen er sååååå skuffet og ked af det - ja da også mindstemanden men han tager det ikke helt så hårdt. I morgen skulle der have været Lucia/skolefest på ungernes skole. Mindstemanden skulle gå Lucia og prinsessepigen skulle synge både med koret og klassen. Farmor og farfar har for laaaaang tid siden booket billetter så de kunne være med til det store show. De ankom i går fra England. Ungerne har glædet sig helt vildt så skuffelsen var til at få øje på, da jeg hentede dem. Jeg havde læst beskeden beskeden fra skolen om, at festen var aflyst og rykket til på onsdag i næste uge, så jeg var forberedt. Det gør det bare ikke mindre irriterende. Selvfølgelig nyder vi jo at farmor og farfar er her og vi hygger men ungerne havde glædet sig til, at farmor og farfar skulle se deres skoles store show. Vi har lovet alt bliver filmet og så må det sendes til England så de kan se det alligevel men det er jo bare ikke live!

Hvor alvorlig bliver så denne storm mon?? Det lyder jo til at blive slemt. Sidste gang tog vi det ikke så alvorligt og det resulterede i, at manden sad 5 timer i kø inden han endelig nåede hjem. Så i morgen kører manden tidligt på job så kan han også køre rigtig tidligt hjem. Forhåbentlig før alt bliver kaos.

Uhhh.... Nu skal du huske min Give Away! Vinderen trækker jeg i morgen så hold øje med bloggen og se om du vinder de lækre øreringe!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, det er rigtig æv æv æv. Prinsessepigen sagde i morges 'ej helt ærligt, det blæser da ikke så kan vi altså godt lave show alligevel' Hun havde ret det ikke blæste lige der men det gør det nu:(

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...