6. december 2015

Nå, men det var vist så den weekend, ik'!?

Tusind tusind tak til alle jer, der anbefalede jeg læste denne her bog. Den er fantastisk og jeg har simpelthen ikke kunne ligge den fra mig. Heldigvis har det været muligt, at læse om aftenen og så kan jeg vel sove en anden gang, ik'!? Blev færdig her i dag og kan kun anbefale den gange 1000 eller mere. Den er fantastisk!
Jeg har flere bøger liggende og den ene The Girl On The Train, var egentlig den jeg ville læse nu. Men jeg har også And The Mountains Echoed liggende som jeg faktisk hellere vil læse først, tror jeg. What to do??? Blive i samme genre eller over til noget helt andet? Hmmmmm....

Her er helt stille eller næsten helt stille i huset i dag. Prinsessepigen er til øvedag med drama/dans hele dagen. Manden og mindstemanden spiller endnu et spil skak. Jeg har tabt en gang til mindstemanden tidligere og nu er han ved at slå sin far.
Så jeg tror jeg vil udnytte stilheden til, at starte den næste bog.

Glædelig 2. Søndag i advent. Hvad laver du?

10 kommentarer:

 1. Det er en fantastisk bog. Jeg har den på hylden og skal læse den igen en dag.
  Er lige kommet hjem fra bryllup på Fyn. Lidt mat i sokkerne nu. God søndag. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber I havde et dejligt bryllup:) Jeg tror også jeg kunne læse den igen om nogle år.

   Slet
 2. Ja ikke? Ud over at den er god, føler jeg virkelig også, at jeg blev klogere og fik et indblik i, hvordan livet også kan være - på den barske måde!
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er godt (og sørgeligt) at læse om, hvordan det har været og sikkert stadig er for folk der lever i krigsområder. Så kan man bedre forstå en masse ting.

   Slet
 3. Halløj! Ja, altså jeg kan kun sige, at den med bjergene er endnu bedre end 'Under en brændende sol'..... Så hvis du har mod på det, så bliv i universet. Hvis forfatteren fortsætter med kun at blive bedre, så tør jeg slet ikke tænke på hvor fantastisk fireren bliver! God fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mor-monster, jeg er startet på den med bjergene og er allerede hooked:o)

   Slet
 4. Dejligt at læse du synes om den. Har hørt Khaled Hosseini skulle skrive fantastisk, har ikke selv haft tid (overskud) de sidste 14 dage, så der er ikke blevet læst meget. Håber jeg stille og roligt kommer i gang igen. Har ikke sådan rigtig juleferie, men arbejder 21/22 dec. og 28/29 dec. Og på job igen den 4/1-16. Har kun aftaler 23+24+31 dec. 2015.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han skriver helt fantastisk:)

   Slet
 5. Mette Boggnasker Sexton. Tror jeg ringer til kirkekontoret og får det indført ;o)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...