24. maj 2015

Jeg gjorde det...

Mens jeg ventede på de sidste stemmer så jeg kunne gå i seng med den viden, at enten Rusland eller Sverige havde vundet Europamesterskabet i sang og musik.
Det var lidt spændende til sidst eller hvad??
Nå, men jeg i hvert fald endelig læst bogen færdig. Nej, den blev ikke go' til sidst men jeg fik den læst og kan ikke anbefale den. Eller det er jo selvfølgelig ikke sikkert du synes den er dårlig. Og dårlig var den nu heller ikke men den fangede mig aldrig. Så derfor er det svært at anbefale den.
For måske læste jeg den på,  for mig,  det forkerte tidspunkt. Måske jeg havde nydt den,  havde jeg læst den en anden gang.
Den handler om en stor familie i Irland. Der er mange flashbacks som nok var det, der for mig gjorde den aldrig fangede mig.

2 kommentarer:

 1. Jeg så slet ikke MG. Faktisk har jeg ikke set så meget som 20 sekunder af hverken indledende, kvart-, semi- og hel-finale. Men jeg håber at det var de rigtige der løb af med sejren?!
  Bog hermed noteret som ikke læseværdig. Pas på Mette, du er jo på vej til at blive bogblogger ;) nå. Det er nu heller ikke så ringe.
  Nyd Pinsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så kun det sidste i lørdags da vi kom hjem fra 40års fø'sdag:) Blev lidt spændende og så alligevel ikke:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...