3. april 2015

Der er nu noget med de gamle dage.

Jeg har lige læst denne her bog, Beyond the Veil of Tears som foregår i1890-erne og begyndelsen af 1900 tallet. Troede lidt da jeg startede,  at jeg ikke ville få læst den færdig for den var lidt svær at komme i gang med. Meeen så blev den pludselig interessant og nu er jeg færdig. Faktisk blev jeg rigtig bidt af historien om uretfærdighed, kærlighed, England, fattige,  rige, Newcastle, sindsygehospitaler og magt. Så selvom den var lidt træg at komme i gang med,  kan jeg sagtens varmt anbefale den. Jeg er glad for jeg blev ved med at læse for jeg endte med, at virkelig nyde historien.
Nu vil jeg pakke mand og børn sammen og så kører vi i skateparken. Solen skinner lige nu så lad os håbe den bliver ved med det.
Go' langfredag.

2 kommentarer:

  1. Som du da gnasker bøger for tiden. Hvor er det dejligt - og du nyder hver og en, eller også blogger du bare ikke om dem du ikke kommer igennem ;-) God tur - vi satser på at vejret holder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Faktisk troede jeg denne her ville være den første jeg måtte opgive meeeen nej, den blev pludselig rigtig go':) Vejret holdte men det var koldt.

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...