25. august 2012

7år, 5år, to fester!

7 piger, en lillebror, hans bedste ven, kage, saftevand, pølsehorn, pizzasnegle og Dinoland. Sådan så fredagen ud fra skolen sluttede kl 12. Endelig kunne vi holde prinsessepigens fødselsdag for pigerne i klassen. Mormor, faren og jeg fyldte bilerne med børn og kørte til en skøn indendørs legeplads, Dinoland. Der var skilt og flag ved bordet så mens børnene og faren alle straks gik i gang med at lege, dækkede jeg bord.
3½ time senere kunne der afhentes nogle rødkindede, med sved på panden og meget trætte børn i Dinoland. Udstyrret med en med en slikpose i hånden vinkede de farvel en efter en. Mindstemanden og prinsessepigen var trætte, det var kun lige med nød og næppe de fik set disneysjov fredagaften.

Klokken 10 her til formiddag var der gang i den igen. Denne gang var det mindstemandens tur til at holde fødselsdag for drengene i hans gruppe i børnehaven. De er kun fire drenge i alt men mindstemanden og hans tre venner hyggede sig rigtigt.  Den sejeste togbane blev bygget, der blev kørt med biler og skattejagten ledte dem på sporet af slikposer....

Kl 13.15 var alle tre drenge hentet igen, mindstemanden fordybet i hans gaver og moren pænt træt! Men prinsessepigen var lykkelig for sin fødselsdag i går, mindstemanden glad for sin fest i dag så det er vist okay jeg nu er træt!
Var da egentlig også på vej i seng tidligere men skulle lige se slutningen på en film. Sørme om ikke Grease så lige var på en af de andre kanaler..... Den kan man ikke bare zappe forbi!  Så ja, det er med et halvt øje på tv-et dette bliver skrevet.

2 kommentarer:

  1. Altså disse blogindlæg om børnefødselsdage bringer minder. Vi holdte engang en Harry Potter fødselsdag, hvor vi lavede en indbydelse med sønnike med påmalede Harry Potter briller. Vi skrev at festen blev holdt på Ligustervænget o.s.v. - derefter var vi i biografen og se filmen.

    Skattejagter ak ja - kan godt huske at man var meget træt bagefter!

    Tillykke med de glade børn.

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...