31. juli 2012

Når pengene brænder i lommen....

... eller rettere i sparegrisen! Prinsessepigen får lommepenge hver uge og er bare god til at spare op. Hun er også lige blevet 7år og har fået nogle penge i fødselsdagsgave. Pludselig var der en del penge i sparegrisen. Så fredag eftermiddag smuttede vi en tur ned i byen for at se, om der var noget hun ikke kunne leve uden!
Ah, det var der da og så stolt jeg er af min lille store pige. Hun købte ind ganske praktisk..... Et nyt penalhus, ekstra klistermærker til hendes Top Model tegne bøger hun fik i fødselsdagsgave. En pakke Friends lego (det nye pigefarvede og ment til piger, Lego) blev det også til.Og ja, guldkronen havde hun da også på ud at handle! Man er vel en prinsesse....
Mindstemanden får ikke lommepenge endnu (det får man først når man bliver 6år) og det er han helt med på men han ville jo også gerne købe noget. Nu var det så heldigt, at moster havde givet ham lidt mønter til sparegrisen så dem fik han lov at bruge. Sikke dejligt med Tigerbutikken for så kan man nemt finde noget nogenlunde brugeligt til billige penge. Mindstemanden er vældig stolt af sin nye stjernekikkert eller hvad man nu kalder de her tingester man kan se mønstre i!!?
I morgen skal prinsessepigen på en lille miniferie hos mormor i hendes sommerhus. Alle hendes nye tegne bøger og penalhuset er pakket samt badedragten så nu krydser vi bare fingere for godt vejr!

Brænder pengene også i lommen på dig, når du har lidt ekstra??

2 kommentarer:

  1. Det hedder et kaleidoskop, dem der man ser mønstre i :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ah, tak for det:) Jeg kunne ikke lige komme i tanke om det:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...